Сб, 20.04.2024, 18:18

Вітаємо Вас
МОЛИТВА - могутній
засіб спасіння
Меню сайту

Молитви

Статистика

Онлайн всього: 10
Гостей: 10
Користувачів: 0




Locations of visitors to this page

Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » Гостьова книга [ Додати запис ]

Сторінки: « 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 27 28 »
Показано 421-440 з 544 повідомлень
124. Маріна   (29.10.2012 21:44) E-mail
+1   Спам
Зараз у світі дуже багато хвороб, і коли я чую, що діти або молоді люди хворіють тяжкими болячками в мене серце стискається... Тому я таким способом хочу попросити у Господа ласки і милості всім людям. Боже допоможи, щоб діти менше хворіли!!!

123. юля   (29.10.2012 19:39)
+1   Спам
Я також молюсь до Юди -Тадей вже рік і чотири місяці....Він мені допоміг поступити на п ятий курс.Але є два прохання в яких я прошу допомоги вже досить довго....А все ще нічого не міняється.Незнаю можливо моя віра слабка, але як я маю їїї скріпити, я не знаю................(У мене вже опускаються руки....Присти мене Тадею, за це....Прошу вислухай мої молитви, і допоможи...Благаю

122. Galyna   (26.10.2012 07:21) E-mail
+1   Спам
Хочу розказати свою історію. Про св. Юду-Тадея дізналась випадково.якраз за 9 днів до дуже важливоі співбесіди. Почала молитись.просити ,щоб все пройшло добре...Все пройшло ще краще чим я собі уявляла.Але відповіді на рахунок моєі справи я не отримала. Молилась до Юди-Тадея другу дев*ятницю,наступного дня після того, прийшло мені повідомлення на рахунок моєі справи...Справу мою не закінчино,ще пртрібно багато документів донести....,та я віри не втратила,Юда -Тадей обовязково допоможе! Буду молитись до Нього і просити ,щоб все закінчилось добре. Хочу прдякувати Юді-Тадею, Отцю Небесному,Ісусу Христу,і Пречистій Богородиці,за щирі ласки для мене!!!

121. Олесь   (20.10.2012 22:10) E-mail
+1   Спам
Хочу поділитись, як за молитвами св. Юди- Тадея, Господь визволив нас від кредитного ярма. Також за Його молитвами народилась здорова дитина. Слава Господу Богу!

120. Людмила   (19.10.2012 15:45)
+1   Спам
Слава Ісусу Христу! Я щодня заходжу на цей сайт, завдяки свідченням про отримані ласки від усіх, що тут залишають відгуки, я вірю, що і моє прохання буде вислухане Добрим Господом. Я постійно молюсь до святого Юди Тадея, вже протягом 9 місяців дев'ятницю та новенну до цього великого святого молюсь щодня, прошу Господа у дуже важливій для мене справі. Не знаю чи буде моє прохання вилухане, вірю в це, але переконалась, що завдяки молитві віра поглиблюється, зітхання до святого Тадея підтримує. Я дякую Господу, святому Юді Тадею, що вислухав мене, коли так хотіла на роботу! Я дякую за усі ласки, які він дає тим, що вірять у його заступництво! І вірю, що вже за деякий час зможу написати подяку за ласку, яку так прагеу отримати! Вірте і моліться, не втрачайте надії. Хай нам Господь допоможе!

119. Оксана   (16.10.2012 18:27) E-mail
+1   Спам
Я хочу скласти подяку Юді Тадею за те, що він мені допомагає. Хочу розповісти історію про те, як він дивовижним шляхом допоміг здати мені складний екзамен. Перед екзаменом я дуже щиро молилася, бо дуже боялася і хотіла здати на 5. Але була викладачка, яка мене дуже не любила, а з трьох питань попалися мені два її. Я так щиро просила помочі, і тут, коли якраз я мала йти відповідати, ця викладачка переді мною вийшла, і по цих питаннях мені ніхто додаткових питань не задавав, навіть я б сказала, що ніхто мене особливо не слухав. Я з такою легкістю здала цей екзамен, що мало не плакала з радості і вдячності. Тепер я теж молю девятницю про роботу, про те, аби легко вона мені йшла, і щиро вірю, що Юда Тадей мені допоможе.

118. Любов   (11.10.2012 21:30)
+1   Спам
І я заходжу сюди кожен день, тут моя душа відпочиває, це мій найулюбленіший сайт flower Ще я хочу окрему дяку скласти Св.Архангелу Михаїлу, Він дуже сильний в боротьбі зі злом,яке нас оточує, особливо вервичка до Нього. Люди пишіть Свої історії, свідчення, це нас підтримує і дуже потрібне. Шкода, що тут форум не дуже активний... sad

117. Galya   (11.10.2012 17:20) E-mail
+1   Спам
Дуже дякую за цей сайт,я захожу сюди кожний день і молюся до святих,велике дякую!!!Слава Богові!!!

116. Тетяна   (09.10.2012 16:06)
+1   Спам
Дякую Святому Юді Тадею за допомогу даровану мені і моїм рідним.

115. Соломія   (08.10.2012 22:09) E-mail
+1   Спам
Дуже дякую Святому Юді Тадею за допомогу і підтримку!

114. Соломія   (08.10.2012 21:55) E-mail
+1   Спам
Святий Апостол Юда Тадей продовжує мені допомагати у найскладніших моментах мого життя. Щиро Йому за це вдячна! І раджу всім звертатись до Нього! Проте не лише в потребі, а й не забувати за подяку.

113. маряна   (05.10.2012 08:36)
+1   Спам
слава ісусу христу!хочу подякувати святому тадею за вислухані молитви.закликаю всіх молитися.

112. Марина   (29.09.2012 11:04) E-mail
+1   Спам
Слава Ісусу Христу!Хочу подякувати Матінці Божій, Ісусу, Святому Тадею, Антонію, Св Анні, Терезі, Бенедикту, які вислухали наші молитви і допомогли нам з чоловіком отримати такий довгоочікуваний дозвіл для прийняття Святої тайни шлюбу! Ми тривалий час проживали не вінчані і вже не сподівалися, що зможемо отримати Благословіння нашого шлюбу, але у Бога не має нічого неможливого,- наші молитви вислухані! Тепер ми з чоловіком одружені перед Богом, Матінка Божа і Святі Заступники виєднали для нас цю Божу ласку!Моліться, щиро вірте, просіть і Ваше прохання буде обов!язково вислухане, адже мій чоловік, будучи не практикуючим християнином повірив у Боже провидіння, а ще,- не забувайте свідчити про отримані ласки! Нехай Господь Бог Вам допомагає. Слава Ісусу Христу!

111. Ліля   (28.09.2012 22:57)
+1   Спам
Лікарі підозрювали у мене важку хворобу. Я 2 тижні молила Св. Юди-Тадея і результати аналізів не виявили жодної інфекції. Лікар сам не може пояснити цього. Я впевнена, що це допомога Святого. Складаю тобі подяку, Юдо-Тадею, маю до тебе ще одне заповітне прохання, вірю у твою підтримку.

110. Вірю   (13.09.2012 21:14)
+1   Спам
Дарино, а з яким саме страхом вам допомогли впоратись молитви?

109. Дарина   (12.09.2012 22:21) E-mail
+1   Спам
Хотіла б підтримати людей які зараз моляться, шукаючи допомогу. У мене була важка ситуація: я загубила коханого,друзі мене зрадили,в дома були проблеми,з навчанням було неладно,і після цього я зламалась не хотілося нічого.Але в той момент я звернулась до Бога,я дякувала за те що в мене залишлось,і просила прощення за гріхи які робила.І Бог мене почув,моє серце просто раділо, бо було з Богом.Я молилася до Святого Юди Тадея дев'ятницею,просила його помочі в проблемах ,але девятниця пройшла,нічого не змінилося.Я трішки засмутилась,але думала, що мабуть так треба, бо Богові видніше що для мене краще.Але пройшов деякий час і я зрозуміла,що ті проблеми не розвіялись, бо Юда Тадей допоміг мені з найбільшим моїм страхом,не тим за який я просила,а з тим якого найбільше боялась.Дякую тобі мій опікуне.Вірте і не втрачайте віру вас Почують.Проблеми будуть завжди,але чим дужча в нас віра,тим менші наші проблеми.)

108. Ірина   (11.09.2012 22:30) E-mail
+1   Спам
Від усього серця дякую Свв. Юді Тадею, Антонію, Йосифу, Анні, Терез, Бенедикту за відвенення зла від мого духівника!!! Мій дорогий отець потрапив у скрутну ситуацію, коли від нього відверталися люди, жорстоко обговорювали його, але мої дорогі небесні заступники допомогли цій надзвичайній людині зберегти чесне імя! Любі святі, опікуйтеся нами і надалі! Ми щасливі, що ви у нас є!

107. Олена   (10.09.2012 16:06) E-mail
+1   Спам
Святий Юда-Тадей великий, могутній, добрий, чудотворець. Я взнала про нього приблизно рік тому. Моїм болем й мрією життя було мати дитинку. 10 років я не могла виносити дитинку , й почала втрачати надію про щастя материнства. Наставав відчай. Коли наступного разу я завагітніла, колега дала мені молитви до Юди-Тадея, сказала, що це дуже сильні молитви. Я молилась девятницею, щиро вірила і благала про допомогу Святого Тадея. Молилась щодня, майже всю вагітність про щастя материнства, про прощення гріхів. Зараз, я мама! ДякуюСвятому Юді-Тадею за отримані ласки, милосердя, доброту, силу й могутність.Тільки завдяки Святому Тадею я стала мамою. Дякую Господу Богові, що вислухав усі молитви, прохання, дав щастя материнства! Буду просити Юду-Тадея мати на все життя в його обличчі опікуна й заступника й буду Богу дякувати за отримані ласки. Моліться й просіть від щирого серця і будете вислухані й допомога неодмінно прийде!Слава Отцю і Сину і Святому Духу нині і повсякчас і навіки віків. Амінь.

106. [Lola]  (09.09.2012 19:48)
+1   Спам
Дорога Лілія не втрачайте віри, Вас дуже сильно випробовує Бог і повірте Він ніколи не дає людині терпіння більше ніж вона зможе витримати, тому моліться і все зможете, якщо можете поїдьте в Страдч, там дуже сильне Святе місце. А випробовує він нас завжди для того, щоб потім винагородити,тільки треба дуже вірити.Нехай Бог змилується над Вами, а Св.Юда-Тадей нехай почує Ваші молитви.

105. Лілія   (06.09.2012 22:02)
0   Спам
Зараз неймовірно боляче. Вже 3 місяці. Щоденно молюся, але щодня з'являються лише нові проблеми. Не бачу покращень і потроху втрачаю віру


Ім'я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Божа наука

Друзі сайту



МОЛИТВА © 2009-2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz