Чт, 28.03.2024, 14:15

Вітаємо Вас
МОЛИТВА - могутній
засіб спасіння
Меню сайту

Молитви

Статистика

Онлайн всього: 11
Гостей: 11
Користувачів: 0




Locations of visitors to this page

Форма входу
Логін:
Пароль:



МОЛИТВИ НА РІЗНІ ПОТРЕБИ



Молитва за з'єднання всіх християн
Ти, Господи, з'єднав різні народи у визнаванні святого імени твого, благаємо тебе за з'єднання всіх християн, а зосібна за християнські народи сходу. Просимо тебе, влий у нас усіх бажання єдности, щоб ми разом творили одне стадо під проводом одного пастиря. Учини, Господи, щоб вони перейнялися наукою своїх святих учителів, які є однаково й нашими отцями у вірі. Бережи їх від злого, що могло б їх від нас відлучити. Дух згоди й любови, що є знаком твого перебування між вірними, нехай прискорить той день, в якім наші бажання злилися б з їхніми, щоб так кожний нарід усякої мови пізнав і прославляв Господа нашого Ісуса Христа, твого Сина. 
Амінь

Молитва на благословення дому
До тебе молимося, всемогутній Боже, за цей дім і за тих, що живуть у ньому, і за речі, і щоб ти зволив їх благословити, і освятити, і розмножити в ньому всякі блага. Подай їм, Господи, достаток з небесної роси, і з земних благ — життя, і їх бажання твоїм милосердям приведи до благого завершення. 
Отож, із нашим входом зволь благословити й освятити цей дім, так як ти благоволив благословити дім Авраама, Ісаака і Якова. У стінах дому цього хай мешкають ангели твого світла і хай оберігають тих, що живуть у ньому. Бо твоя є сила і слава, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. 
Амінь
Відвідай, молимось до тебе, Владико, цей дім і далеко від нього віджени всі затії диявола. Хай твої святі ангели мешкають у ньому, захоронюючи його в мирі, і хай твоє святе благословення буде тут завжди. Обережи, молимось до тебе, Владико, від пожару, від бурі, від погибелі, пошесті, недуг, від усіх ворожих бід і нападів, щоб дім тих, що на тебе надіються, був без журби. Бо тебе хвалять усі небесні сили і тебе славить усе сотворіння на віки віків. 
Амінь

Молитва на всяке прошення
Поглянь, Владико Чоловіколюбче, милостивим твоїм оком на мене, і вислухай мої молитви, що їх з вірою приношу, бо сам ти сказав: "Усе, що молячись просите, віруйте, що одержите, і буде вам”, і ще: "Просіть, і буде вам дано”. Тому і я, хоч і недостойний (недостойна), надіючись на милість твою, прошу: Дай благодать твою мені, прости мені мої гріхи, крий мене від усяких ворогів, видимих і невидимих, охорони від усякої напасти, біди і смутку, охорони від хвороби і всяких болів, та дай мені здоров'я і мирне життя, щоб славив я ім'я твоє святе, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків, 
Амінь
Мій Боже, дякую тобі за те, що даєш, за те, що віднімаєш. "Нехай буде воля твоя”.

Молитва на всяку неміч
Владико Вседержителю, лікарю душ і тілес, ти, що смиряєш і возносиш, караєш і знову зціляєш, брата нашого (сестру нашу), [ім'я], немічного (немічну), посіти милістю твоєю, простри руку твою, повну зцілення й ліку, і зціли його (її), піднісши з постелі і немочі. Заборони духові немочі, віддали від нього(неї) всяку язву, всяку болість, усяку рану, всяку гарячку і трясцю; і, якщо є в ньому (ній) прогрішення або беззаконня, ослаб, відпусти, прости — твого ради чоловіколюбія. Так, Господи, пощади створіння твоє у Христі Ісусі, Господі нашім, що з ним благословен єси, з пресвятим, і благим, і животворящим твоїм Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. 
Амінь

Молитва на освячення всякої речі
Творче і Сотворителю людського роду, дателю благодаті духовної, подателю вічного спасення! Сам, Господи, пошли Духа твого Святого з вишнім благословенням на оцю (називає річ), щоб вона, озброєна силою небесного заступництва, була для тих, хто захоче її вживати, помічною для тілесного спасення, і заступництва, і помочі. Бо ти благословляєш і освячуєш усе, і тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духові, нині і повсякчас, і на віки віків. 
Амінь

Молитва про духа покори
До тебе, мій Творче і Господи, звертаюся з покірним благанням рятунку в небезпечній спокусі гордости, бо тільки ти можеш мене врятувати від небезпеки цього гріха, і ти обіцяв свою святу ласку кожному, хто тебе в ім'я твого єдинород-ного Сина Ісуса Христа про неї буде просити. Ти об'явив нам, що гордість була першим гріхом, який увійшов у світ і спричинив стільки лиха між людьми та безнастанно його спричинює. Даруй мені, Господи, ласку покори, щоб я належав до тих, що люблять правду і справедливість. Дай мені пізнати себе самого (саму), щоб я не виносив (виносила) себе понад інших, а бачив(бачила) завжди власну неміч і маловартність. Навчи мене, мій найдорожчий Спасителю, цієї найбільшої мудрости, яку ти проповідав словом і ділом та якої ти хотів навчити твоїх святих апостолів, коли сам понизив себе аж до умивання їм ніг і хресної смерти. Дай мені зрозуміти твою святу правду, що "хто хоче бути першим, нехай буде слугою всіх”. Покажи мені, найсолодший Ісусе, високу ціну чесноти покори, і розбуди в моєму серці гарячу любов до неї, бо ти сказав, що "Бог гордим противиться, а покірним дає благодать”. Ісусе, лагідний і покірного серця, дай мені серце, подібне до серця твого. 
Амінь

Молитва допомоги
(якщо не знаєш, як поступити в даній ситуації)
Господи, я є людиною грішною і не розумію, як зараз потрібно мені поступити, але Ти, Милостивий, підкажи мені. 
Амінь

Молитва перед читанням Євангелія

Засвіти в серцях наших, Чоловіколюбче Владико, чисте світло Твого Богопізнання і очі розуму нашого розкрий на розуміння євангелівської Твоєї науки. Дай нам страх Блаженних Заповітів Твоїх, щоб, перемігши всі тілесні пристрасті, ми проводили духовне життя. Думали й чинили все так, як подобається Тобі. Бо Ти є світло душ і тіл наших, Христе Боже, і Тобі славу возсилаємо з Предвічним Твоїм Отцем, і Всесвятим Благим, і Животворним Твоїм Духом, нині, і повсякчас, і на віки віків. 
Амінь



Пошук

Божа наука

Архів записів
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту



МОЛИТВА © 2009-2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz