Сб, 20.04.2024, 07:52

Вітаємо Вас
МОЛИТВА - могутній
засіб спасіння
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Okcarom, vova  
Форум » Що читати, дивитись чи слухати? » Поетична творчість » Творчість (заяви про себе на всю країну)
Творчість (заяви про себе на всю країну)
FolmДата: Нд, 30.09.2012, 08:11 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Дорогий друже, як що ти талановитий, яскравий, неординарний та харизматичний, захоплюєшся літературою, поезією і пишеш вірші, прозу, цікаві романтичні історії, у тебе є можливість засвітитися в літературно - читацькому журналі "Дніпро" і стати відомим на всю країну.

Чи відомо тобі що "Дніпро" проводить конкурс в пошуках нових творчих і талановитих людей різного віку на літературному просторі і надає можливість безкоштовно опублікувати свої твори, прозу, поезію, романи, гумор на різноманітну тематику та будь - якого обсягу?!

Тобто журнал надає тобі чудову можливість реалізувати свої творчі здібності, заявити про себе та здійснити свої творчі мрії.
 
prominchykДата: Сб, 15.03.2014, 21:13 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Я  не ідеал... Я взагалі ніхто...Моя стежина життя Неначе сіре інколи безбарвне полотно. Воно виткане чорно-білими нитками Й може хтось знає то вкажіть мені Що чекає нас там далеко за небесами. Я дякую Богу за можливість любити Страждати і з вічним болем жити За дружбу й любов, Що вічно в серці живе. Ти знай: вона ніколи не  згине Допоки живу, допоки люблю Злечу до небес і знову впаду Як би ж ти знав як я сумую без тебе А ти так далеко - на відстані серця Твої очі глибокі, бездонні, красиві Як два незвичайних озерця Як мені хочеться в них подивитись Знайти там щось сокровенне Й у власних почуттях втопитись Якби ж вони були взаємні Та як мені дізнатись у кого спитати Я краще буду надалі книги читати І дякуючи Богу за своє життя Чекати часу щоб піти назавжди в небуття
 
Форум » Що читати, дивитись чи слухати? » Поетична творчість » Творчість (заяви про себе на всю країну)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


МОЛИТВА © 2009-2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz