Пт, 19.04.2024, 06:25

Вітаємо Вас
МОЛИТВА - могутній
засіб спасіння
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Okcarom, vova  
Форум » Форум "Молитва - могутній засіб спасіння!" » Улюблені молитви » Молитва -як засіб захисту від чародійства, ворожіння і магії
Молитва -як засіб захисту від чародійства, ворожіння і магії
MarichkaRДата: Нд, 05.08.2012, 17:32 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Слава Ісусу Христу!
Сталося так, що останнім часом у моєму житті обставини склалися таким чином, що наша сім"я зіткнулася з проблемою чародійства та ворожінням. Перше, що я робила у відповідь - теж звернулася до ворожіння: ходили до бабки віск зливати, я купилася на те, що у неї там ікони і молитви. Хвала Богові, що все одно ми зрозуміли про те, що це великий гріх, покаялися та повернулися до Бога. Я зрозуміла, що не має зброї від чародійства, більшої, аніж МОЛИТВА до Господа Бога, Діви Марії та Святих. Я щиро і багато молюся, проте це питання мене турбує, бо я й надалі з цим стикаюся, а у сім"ї маленькі діти, тому завжди прошу Бога саме за Їх душі. Я почала шукати молитви на цю тему, і з Божою допомогою я натрапила на Житіє Святих Священомученика Кипріяна та Мучениці Юстини. Саме вони допомагають зцілитися духовно і тілесно, а молитвами їхніми слід просити у Бога визволення нас від діянь усіх нечистих духів. От і на цьому сайті я натрапила на молитву Священомученика Кипріяна. Та одразу у мене виникло запитання:

До моїх рук потрапила книжечка видана Свято-Успенською почаївською Лаврою (2000р.) під назвою "Как защититься от чародеев?" і там є невелика молитва, що починається словами "О святый угодниче Божий, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о всех к тебе прибегающих!...." а внизу примітка: Среди народа распространена большая молитва священномученика Киприана, начинающая словами "Начинаем глаголати молитву священномученика Киприана..." Она ему принадлежать не может хотя бы потому, что в ней упоминаются святые, жившие после него, Более того, в этой молитве свтречаються непонятные слова, поэтому ЧИТАТЬ ЕЕ НЕ СТОИТ.

Мені видається, що тут саме ця молитва. Як тут є на форумі може священники, може хтось може пояснити - що, як і чому? І як бути? І чи взагалі має значення чия це молитва, якщо промовляти її щиро і з ВІРОЮ??????

Якщо вам відомі ще молитви на цю тему, напишіть, будь ласка!!!

Додано (05.08.2012, 16:52)
---------------------------------------------
Бачу, поки ніхто не знає відповіді на мої питання sad Тоді наберу тут декілька молитов, які помагають боротися з нечистими силами, може комусь знадобиться.

Молитва до Святого Кипріяна
О святый угодниче Божий, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о всех к тебе прибегающих! Приими от нас, недостойных, хваление сие; испроси у Господа Бога в немощех укрепление, в печалех утешение и всем вся полезная в жизни нашей; вознеси ко Господу благомощную твою молитву, да оградит нас от падений греховных, да научит нас истинному покаянию, да избавит нас от пленения диавольскаго и всякаго действа духов нечистых и укротит обидящих нас. Буди нам крепкий поборник на вся враги видимыя и невидимыя; подаждь нам терпение в искушениих и в час кончины нашея яви нам заступление от истязателей на воздушных мытарствех; да водимии тобою, достигнем Горняго Иерусалима и сподобимся в Небеснем Царствии со всеми святыми славити и воспевати пресвятое имя Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь.

Додано (05.08.2012, 17:07)
---------------------------------------------
Молитва от чародейства
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, огради мя святыми Твоими Ангелы, молитвами Всепречистыя Владычицы нашея Богородицы и Приснодевы Марии, силою Чеснаго и Животворящаго Креста, святаго архистратига Божия Михаила и прочих Небесных сил безплотных, святаго пророка, Предтечи и Крестителя Господня Иоанна, святаго Апостола и евангелиста Иоанна Богослова, священномученика Киприана и мученицы Иустины, святителя Николая, Архиепископа Мир Ликийских, Чудотворца, святителя Льва, епископа Катанскаго, святителя Никиты Новгородскаго, святителя Иосафа Белгородскаго, святителя Митрофана Воронежскаго, преподобнаго Сергия, игумена Радонежскаго, преподобных Зосимы и Савватия Соловецких, преподобнаго Серафима Саровскаго, чудотворца, святых мучениц Веры, Надежды, Любови и матери их Софии, святаго мученика Трифона, святых и праведных Богоотец Иоакима и Анны и всех святых Твоих, помози мне, недостойному рабу Твоему (имя молящагося), избави мя от всех навет вражиих, от всякаго зла, колдовства, волшебства, чародейства и от лукавых человек, да не возмогут они причинити мне никоего зла. Господи, светом Твоего сияния сохрани мя заутра и поолудне, и вечер, и на сон грядущаго и силою благодати Твоея отврати и удали всякая злая нечестия, действуемая по наущению диавола. Аще кое зло замыслено или соделано есть, возврати его паки в преисподнюю. Яко Твое есть царство, и сила, и слава Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.

Додано (05.08.2012, 17:15)
---------------------------------------------
Молитва до Чесного і Животворящого Хреста

Нехай воскресне Бог, і розвіються вороги Його, і нехай втікають від Лиця Його ненависники Його. Як зникає дим, нехай вони зникнуть. Як тане віск від тепла вогню, так нехай зникнуть біси біля тих, хто любить Бога і в радості промовляє: Радуйся, пречистий і животворящий Хресте Господній, Ти бо проганаєш бісів силою розп"ятого на Тобі Господа нашого Ісуса Христа, Який до пекла зійшов і подолав силу диявола, і подарував нам Тебе, Хрест Свій чесний, на прогнання всякого супротивника. Амінь.

Захисти, мене, Господи, силою Чесного і Животворящого Хреста і ним охорони мене від усякого зла. Амінь.

Додано (05.08.2012, 17:25)
---------------------------------------------
Молитва від облесливости диявола

Господи Ісусе Христе Сину Божий, визволи нас від облесливости богомерзенного, злохитрого антихриста, що скоро прийде. Визволи мене від хитрощів його і захисти всіх духовних отців наших, і всіх нас, духовних дітей, і всіх християн від підступних сітей його в потаємні простори Твого спасіння. І не дай нам, Господи, боятись страху диявольського більше, ніж страху Божого, і не відступити від Тебе і від Святої Церкви Твоєї. Дай нам, Господи, постраждати і вмерти за ім"я Твоє Святе і віру християнську, але не відректися від Тебе і не прийняти тавро антихриста, і не вклонитися йому. Дай нам, Господи, день і ніч сльози за гріхи наші і помилуй нас, Господи, в день Страшного Суду. Амінь.

Людина осіняє себе хресним знаменням і промовляє:
Зрікаюсь тебе, сатано, гордині твоєї і служіння тобі, і єднаюся з Тобою, Христе, во ім"я Отця, і сина, і Святого Духа. Амінь.

Додано (05.08.2012, 17:32)
---------------------------------------------
Стихиры честному животворящему Кресту

Иже Крестом ограждаемы, врагу противляемся, не боящися того коварства и ловительства: яко бо гордый упразднися и попран бысть на Древе, силою Распятаго Христа.
Крест Твой, Господи, освятися: тем бо бывают исцеления немощствующим грехми: сего ради к Тебе припадаем, помилуй нас.
Господи! Оружие на диавола Крест Твой дал еси нам: трепещет бо и трясется, не терпя взирати на силу его, яко мертвыя возставляет и смерть упраздни: сего ради поклоняемся погребению Твоему и возстанию!

 
380986695318Дата: Ср, 21.08.2013, 12:55 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Напишіть будь-ласка Молитву святої мучениці Юстини.

-
 
JarynaДата: Вт, 14.01.2014, 17:30 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Христос Народився!

MarichkaR, я у свій час також зустрілась з такою же проблемою як і у Вас і досі вона повторюється,
і теж ходила "відробляти" в різні місця, а згодом зрозуміла, що це ще більше віддаляє мене від Бога і руйнує з середини.

Одного разу я пішла до церкви і після Служби Божої священики роздавали маленькі молитовнички,
де я знайшла молитву на захист Священомученика Кипріяна.

Вона є і тут на сайті, але вона відрізняється від тої яку Ви написали, 
вона набагато довша і перед нею необхідно обовязково відмовити "Щоденні молитви"
(принаймі так написано в моєму молитовнику).

Тож я думаю, що її можна молитись в такому варіанті в якому вона тут є на сайті.
Надіюсь я Вам хоч якось допомогла!
 
ВахаДата: Чт, 30.01.2014, 19:04 | Повідомлення # 4
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
В СВЯТОМУ ПИСЬМІ Є МОЛИТВА ВІД ВСЬОГО, ЩО МОЖЕ ЗРОБИТИ ЛЮДИНА.

КОЛИ ГОСПОДЬ Є МОЇМ ОХОРОНЦЕМ, Я НЕ БОЮСЬ НІЧОГО, ЩО МОЖЕ МЕНІ ЗРОБИТИ ЛЮДИНА.

ПРОМОВЛЯЙТЕ ЇЇ, І ВІДЧУЄТЕ, ЯК ВАШ СТРАХ ПОКИДАЄ ВАС.

КРІМ БОЖОГО, ПРИ ПОРУШЕННЯХ БОЖИХ ЗАПОВІДЕЙ.
 
MichaelBOTДата: Пн, 31.05.2021, 21:13 | Повідомлення # 5
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Ты говно. И что ты мне сделаешь? Ахахах.
Мой канал https://t.me/joinchat/xgW4Exk-XNRkMGEy делал и делает бабло)))

Если чо, это я ))) https://t.me/DiBlack5
 
Форум » Форум "Молитва - могутній засіб спасіння!" » Улюблені молитви » Молитва -як засіб захисту від чародійства, ворожіння і магії
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


МОЛИТВА © 2009-2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz