Сб, 20.04.2024, 01:33

Вітаємо Вас
МОЛИТВА - могутній
засіб спасіння
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Okcarom, vova  
Форум » Форум "Молитва - могутній засіб спасіння!" » Святі, молитви, дев'ятниці та вервиці » Святий апостол Юда-Тадей (Святий апостол Юда-Тадей. Молитви, дев'ятниці та вервиці.)
Святий апостол Юда-Тадей
SofiasДата: Сб, 04.03.2017, 18:12 | Повідомлення # 61
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Безмежно вдячна Богу, що в момент страху і відчаю я дізналась про дев'ятницю до Святого Юди-Тадея. Святий допоміг мені в моїй ситуації, за що безмежно буду вдячна все життя. Тепер молитви до Святого Юди-Тадея для мене щоденна вдячність і прохання на Його подальше милосердя до мене і моєї родини. Моліться щиро і ваші молитви будуть почуті.
 
dina_hopeДата: Нд, 21.05.2017, 20:42 | Повідомлення # 62
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Святий Юда Тадей допомагає мені ЗАВЖДИ!!!Дуже вдячна йому за всі ласки!!!Якщо ви у складній ситуації звертайтесь з вірою до цього святого!
 
r10Дата: Пн, 31.07.2017, 16:51 | Повідомлення # 63
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Дуже дякую святому Тадею, що допоміг мені у важкій справі. Я вже довгий час молюся до нього і все мої прохання були почуті, що би не сталось у Вашому житті, звертайтесь до цього могутнього опікуна!
 
AllochkaДата: Пт, 10.11.2017, 12:17 | Повідомлення # 64
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Святий Тадей допомагає мені ціле життя в складних ситуаціях.Навіть в тих, в яких мені здавалось, що виходу не має.Недавно також допоміг мені в моєму проханню і як на диво, саме так як я просила. Зараз в мене в житті не легкі часи: тато раптово помер, бабця важкохвора, рак легень, довелось звільнитись з роботи через нестабільність, бо працювала тільки на процентах, хоча цілий день повинна була бути на роботі з 9 - 18 год. і через те, що за роботою мені не хватало часу ні на сім"ю, ні для бабці, а про дім взагалі мовчу....все якось в один час звалились на мене проблеми. Коли звільнилась, трохи приділила часу дітям, бабці, дому, але розуміла, що треба працювати, бо не буду потім мати ні стажу, ні пенсії:). Розпочала Дев"ятницю до Святого Тадея та Хосемарія Ескріва, молитви до Св. Миколая Чудотворця, Св.Івана - Павла 2, Св.Антоніо Падевського, Св.Падре Піо, ще не закінчивши дев"ятницю, до мене перетелефонувала подруга і сказала, що звільнилось місце, графік роботи пів дня, офіційно, повна ставка і запитала мене чи я б не хотіла:). Якраз саме такого я просила і не раз казала: "Мені б зараз якусь роботу на пів дня":))).
Бог любить нас і вислуховує наші прохання, особливо коли за них просять Його Святі.
Тож вірмо, що Святий Тадей та всі святі, до яких ми звертаємось, нам обов"язково допоможуть. В цьому переконалась вже багато разів.
Щиро дякую Святому Тадею!
 
Elen@Дата: Ср, 17.01.2018, 23:35 | Повідомлення # 65
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
До святого Юди Тадея молюся більше 10 років. Але перший раз пишу подяку. Подумки дякувала святому але куди написати не знала. Знайшла цей сайт і вирішила приєднатись до форуму. Дякую святому що вислухав мої молитви і прохання. Буває деколи щось просиш , проблеми з часом вирішуються, всі думають що все сталося само собою, але я знаю що мені допоміг св. Юда Тадей. Дякую за допомогу. Моліться і вірте .
 
Ярина5Дата: Вт, 06.03.2018, 15:49 | Повідомлення # 66
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Слава Ісусу Христу! Хотіла би поділитись з вами як нам допоміг св. Юда-Тадей у дуже тяжкій ситуації і засвідчити Його велику поміч та заступництво! Наш син мав дуже великі проблеми в школі з учителем, зробився зацькований і агресивний, перестав ходити на секції, не міг спати, вчитися, посміхатися. Вся наша сім'я жила у великому стресі і вже доходило до думки щоб забрати зовсім зі школи, тому що почав говорити що вже так далі не може.. Я випадково (хоча випадків не буває) віднайшла у себе давно забуту книжечку з дев'ятницею до св. Юди-Тадея і почала молитись. І, несподівано, на 3-ій день отримала дзвінок зі школи, в якому мені повідомили що сина переведуть до іншого класу, хоча до тієї пори настоювали на тому що це неможливо. Дитина віджила, почав цікавитись різними речами, знайшов нових друзів і помало віднаходить себе. Розуміємо, що це буде можливо довга і нелегка дорога, але з Богом і засупництвом св. Юди-Тадея та Пречистої Матері Божої віримо і надіємось що вдастсься всі перешкоди подолати. Також хотіла б додати ще один випадок коли у нашій родині проходили через тяжкий судовий процес. Ціла родина молилась дев'ятниці до Божого Милосердя, до Богородиці що розвязує вузли, а також до св. Юди-Тадея. Всі навколо говорили що немає шансу його виграти, але з Божою поміччю і вірою це вдалося. Бог нам дарує великі Ласки, дякуємо Йому за незліченні добра та безкінечне милосердя!
 
stepanДата: Чт, 06.09.2018, 17:34 | Повідомлення # 67
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Дякую тобі Юдо Тадею за твоє заступництво! Молитва дійсно працює, не дай нам впасти та веди нас християнською дорогою. Амінь.
 
Sveta1996Дата: Сб, 29.09.2018, 13:40 | Повідомлення # 68
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу засвідчити силу молитви і дев'ятниці до святого Апостола Юди Тадея. Безмежно вдячна цьому надійному покровителю. Неодноразово зверталася з різними проханнями і всі вони були вислухані.
Не впадайте у відчай і просіть заступництва у святого Юди Тадея, і він вислухає і допоможе.
 
АнтоніляДата: Вт, 23.10.2018, 14:55 | Повідомлення # 69
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
До святого Юди Тадея почала молитися близько 8 років тому , тоді він мені допоміг у судовій тяганині, яка мала закінчитися не на мою користь. Але Святий Юда Тадей допоміг , і люди з грошима таки не підкупити суддів. Все сталося якнайкраще. Це було видно ,тому , що ситуація була дійсно дуже складною. Святий Юда Тадей допомагав у навчанні і т.п. зараз молюся до святого Антонія , Хосемарії Ескеріви ,,до матінки що розв'язує вузли. Вірю ,що допоможуть. І ви моліться

Повідомлення відредагував Антоніля - Вт, 23.10.2018, 14:56
 
myroslavazavДата: Вт, 22.01.2019, 23:42 | Повідомлення # 70
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу теж подякувати святому Тадею та засвідчити силу дев'ятниці.У важких і безпорадних обставинах треба молитись наполегливо до цього Святого,який вислуховує наші просьби.А ще моєю улюбленою вервичкою є Коротка до Божого Милосердя.Всім бажаю добра і Божого Благословіння.

Уповаю на Боже Милосердя))
 
marto4kaДата: Ср, 23.01.2019, 14:54 | Повідомлення # 71
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу щиро подякувати св.Ю.Тадею за вислухані молитви,і тим сказати всім що він завжди зможе допомогти як би не здавалось важко чи безнадійно,в цьому переконались багато людей.В мене сталося чудо!!!Після тривалої і непідходящої гормонотерапії в мене появився страх кровотеч(мене трусило,я не могла себе взяти в руки,панікувала і переживала...) Гормони погіршували ситуацію, але їх треба було допивати до кінця.Була в чотирьох лікарів і жоден припарат не підійшов. Я була у відчаю здавалось що це ніколи не закінчиться,страх не давав жити.Тоді я почала молитися новенну до св. Тадея. Поділившись своїми переживаннями,я цілком змогла довіритись...На другий місяць,запаслась численними кроспинними припаратами, але нічого не відбулось....я зразу не могла зрозуміти як це сталося,тоді згадала...так це Тадей мене вислухав.Ви не уявляєте яке це було щастя...це просто чудо!!!!А головне що зник страх,і я можу повністю довірити все своє життя Господу.Тепер завжди молюся до нього в потребах,і всім кому зараз дуже погано моліться і ви будете почуті.
 
ViraДата: Пт, 15.02.2019, 11:55 | Повідомлення # 72
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Св.Тадей допоміг мені в складній ситуації на роботі.Будучи в розпачі і розуміючи, що не маю до кого іти за допомогою і підтримкою, листаючи сторінки інтернету, я натрапила на цей форум. Тут побачила новену до св. Тадея і разом з дев'ятницею відмовляла кожен день. Я повірила, що св. Тадей допоможе, хоча не уявляла як. І сталося чудо! Вчора закінчила молитися дев'ятницю, і буквально через дві години моя проблема вирішилася!Дякую Богу!Дякую св. Тадею!

Vira
 
map777Дата: Нд, 03.03.2019, 23:07 | Повідомлення # 73
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня, всім! Я не можу не написати коментар до цієї статті :). Можливо комусь він пригодиться, мій коментар!!!! В статті все викладено вірно, але я хочу підтвердити силу цього заступника: я з ним вже знайомий 3 1997 року, і кожного разу коли обставини вже не залежать від мене я завжди звертаюся до Юди Тадея, і кожного разу він мені допомагає. Чому я так впевнено пишу, бо бував в таких обставинах, що здалося він сам особисто був присутній при вирішенні моїх проблем, тобто інакше як чудо я не міг назвати вирішення моїх проблем. Дякую. Моліться до нього і він вам допоможе.
 
MarianaДата: Пн, 19.08.2019, 18:21 | Повідомлення # 74
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Сердечно дякую Святому Юді Тадею за допомогу в дуже нелегкій ситуації . Він почув мої молитви і зглянувся наді мною. Дуже- дуже - дуже дякую! Цей Святий ні до кого не залишається байдужим
 
arictarhvasilievДата: Пн, 16.12.2019, 17:29 | Повідомлення # 75
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Сложно найти человека, который был бы равнодушен к новогодним праздникам! Любовь к этой волшебной ночи в каждом заложена с раннего детства. Новый год у всех ассоциируется с подарками, сладостями, весельем и хорошим настроением! Но мало кто знает о том, почему именно календарный год начинается 1 января. Между тем, история у этого праздника богата и интересна. Читать дальше http://novogodnieskidki.ru/
novogodnieskidki.ru


http://novogodnieskidki.ru/
 
Форум » Форум "Молитва - могутній засіб спасіння!" » Святі, молитви, дев'ятниці та вервиці » Святий апостол Юда-Тадей (Святий апостол Юда-Тадей. Молитви, дев'ятниці та вервиці.)
Пошук:


МОЛИТВА © 2009-2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz